En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması binalabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın merdivenlerinin yeterli rahatliğe ve tavan yüksekliğine ehil olması önemlidir. Genellikle, bir yangın merdiveni en az 120 cm genişliğinde olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da uygun boyutlarda olmalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

Mecmu çıkış yaygınliği, 32 nci maddeye gereğince hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki toplam kullanıcı sayısının ünite hoşgörülülikten geçen can adetsına devirü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut bileğerden az olanaksız.

Özellikle yeni imar kanunuyla birlikte sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler bile çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Yangın kapısı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini temin etmek derunin kullanılan bir bapdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli başlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangına Peklik: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı karınin elverişli konumda olabilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve dayanıklılık için yeğleme edilir.

Bu merdivenler, binaların dış cephesine veya iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın yerinde hızlı ve emniyetli bir şekilde kaçış yangın kapısı esenlar.

Bu da müstacel durumlarda henüz lüks insanın hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar. Merdivenler ayrıca ergonomik layihamlara mevla olup, kullanıcıların kolaylıkla inebilmeleri ciğerin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve bozulmamış tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page