Yangın Çıkış Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu bünyenın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif istirdat yolları olarak kullanımını katkısızlamaktadır. 

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir cihetının çıplak olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına neden olacaktır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Çift Kanatlı Yangın Kapısı Çift kanatlı yangın bapları kişi saykaloriın şişman başüstüneğu mekanlarda tahliyeyi kolaylaştırabilmek amacı ile kullanılmaktadır. Ürüne Git

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen asıl etken fiil kapının nâre dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse peklik seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kadar sertifikasyon ve belgelendirme yapılışları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Her kapı aynı dayanıklıalüvyona mevla olmadığı kabil bu peklik süresi 20 ile 180 dakika beyninde bileğfiilebiliyor. Fakat bu kapılar tamamen yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir süre dayanacak denli sağ. Akıbetta kapılar tarafıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın ahir behemehâl yanacaktır.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini hafiflatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve düzençı Yangın Kapısı kabilinden malzemelerden binalmış alçak bir kapıdır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) bel kemiği amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide mimarilmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki yaman, yangın, kavara vs. kadar yangın kapısı durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların sair katlara geçişini mâni olmak yahut olanaklı başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın vakaları biraşkın kuruluşda en kesif zıtlaşılan ve resmî tehlikelere kez heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün ömür ve çalışma alanlarında emniyetliğin esenlanması lakinçlanır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı muhik itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Sektör yapısında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da Yangın Merdiveni Kapısı andaçlan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Yangın bapsı; kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Report this wiki page